Zo was het toen... Haarlem Oost

______________________________________________________________________

De foto's in de berichten zijn meestal verkleind weergegeven.
Door op de foto te klikken kan dan een groter formaat foto worden bekeken.
______________________________________________________________________


maandag 17 januari 2011

Bestemmingsplan Slachthuisbuurt-Zuid


25 november 2010
Tekst: Marij
Bron: Digitale Wijkkrant Haarlem-Oost

Het college van B en W van Haarlem heeft ingestemd met het bestemmingsplan Slachthuisbuurt Zuidstrook. Op 2 december aanstaande kunnen de indieners van een zienswijze hun zienswijze toelichten aan de Commissie Ontwikkeling. Daarna wordt het bestemmingsplan besproken.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om het gebied te herontwikkelen dat tussen de Schipholweg, de Schalkwijkerweg en de Prins Bernardlaan ligt. De vroeg-naoorlogse portiekflats worden binnenkort gesloopt en vervangen door hedendaagse woningbouw. In het plan is ook ruimte gereserveerd voor kantoren en commerciële functies.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft vanaf 12 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegen. De ingediende zienswijzen op dit plan zijn inmiddels verwerkt in een wijzigingsnota.

Op 2 december aanstaande kunnen de indieners van een zienswijze hun zienswijze toelichten aan de Commissie Ontwikkeling. Daarna wordt het bestemmingsplan besproken. Als de Commissie instemt met het bestemmingsplan, gaat deze naar de gemeenteraad. De raad stelt het bestemmingsplan hoogst waarschijnlijk op 16 december vast.

Vervolgtraject
Het vastgestelde bestemmingsplan komt vervolgens ter inzage te liggen, waarbij belanghebbenden in de gelegenheid zijn om beroep aan te tekenen bij de Raad van State.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten