Zo was het toen... Haarlem Oost

______________________________________________________________________

De foto's in de berichten zijn meestal verkleind weergegeven.
Door op de foto te klikken kan dan een groter formaat foto worden bekeken.
______________________________________________________________________


donderdag 25 augustus 2011

Binnenkort start verkoop Zuidstrook


25 augustus 2011
Door: Marij
Bron: Digitale Wijkkrant Haarlem-Oost


Onder voorbehoud van goedkeuring door de Haarlemse gemeenteraad start Ymere binnenkort met de verkoop van de woningen in de Slachthuisbuurt. De eerste ensembles die in ontwikkeling gaan, zijn het Hof van Dumont en het Hof van Sevenhuijsen.

Het Hof van Dumont en het Hof van Sevenhuijsen zijn de eerste woonblokken die in de zuidstrook van de Slachthuisbuurt ontwikkeld worden. Beide ensembles hebben een carrévormige opzet. Zij kenmerken zich door een subtiel verloop tussen laag- en hoogbouw, een ruimtelijke variatie en een dynamische wisselwerking tussen individualiteit en gezamenlijkheid.

Twee woonblokken met elk hun eigen identiteit en een veelzijdig woningaanbod. Van ruime eengezinswoningen tot gevarieerde appartementen met drie tot vijf kamers. Voor meer informatie over de nieuwe woningen, ga je naar www.slachthuisbuurt.nu.

Van de voormalige bewoners van de Hannie Schaftstraat zullen er ruim 30 terugkeren in de nieuwbouw. Zij verblijven momenteel in een wisselwoning elders in Haarlem.

1 opmerking:

  1. Dit ziet er goed uit op de animatie-foto.
    Hoop dat "als" er wordt gebouwd dat de gemeente een hele goede aannemer bij de hand nemen, die geen risico lopen om failliet te gaan, anders zou het een heel duur geintje worden.
    Ron M.

    BeantwoordenVerwijderen