Zo was het toen... Haarlem Oost

______________________________________________________________________

De foto's in de berichten zijn meestal verkleind weergegeven.
Door op de foto te klikken kan dan een groter formaat foto worden bekeken.
______________________________________________________________________


dinsdag 31 augustus 2010

Huuropzegging Hannie Schaftstraat


De sloop van de oude flats gaat nu toch echt dichtbij komen.


Onlangs hebben de bewoners van een huurwoning van Ymere in de Hannie Schaftstraat een brief ontvangen over de huuropzegging van hun huidige woning.
________________________________________

Tekst: Ymere

Woont u in een woning van Ymere in de Hannie Schaftstraat in de Slachthuisbuurt? Dan heeft u onlangs een brief ontvangen over de huuropzegging van uw huidige woning.

Deze formulieren moeten zes maanden voor de sloop in het bezit zijn van woningcorporatie Ymere. Bewoners van de Hannie Schaftstraat moeten de formulieren uiterlijk 15 september 2010 terugsturen. In verband met de sloop van uw woning moet u vóór 1 februari a.s. uw huidige woning hebben verlaten.


1 opmerking:

  1. Hai Ed,

    Ja; ik weet niet of ik dit bericht al eerder in de krant las, of onlangs op deze blog?

    Het gaat inderdaad snel nu. Diverse etages zijn al dichtgetimmerd van die flats, zag ik. De rest zal gauw volgen. Dus ik denk dat diverse verhuisbedrijven dadelijk hele goede zaken gaan doen. Het wordt druk met al die mensen ''verkassen''!

    En dan moeten al die bewoners nog elders gehuisvest worden... Wel een ''operatie'' hoor. Een ''volksverhuizing'' mag je het zeker wel gaan noemen.

    Er valt heel wat te zien, ook voor mij, als buurtbewoner en woonachtig vlakbij de flats. De buurt krijgt zo wel een enorme ''face-lift''... Aangepast aan de huidige tijd. Zo gaat dat.

    Enfin; qua woon en woning-comfort kan het er alleen maar veel beter op worden. Maar het betekent wel afscheid nemen van een stuk geschiedenis dat ons hele leven, dus ook via die flats, visueel in ons allen verankerd heeft gestaan in hoe wij de buurt zagen en over een paar jaar ''met andere ogen'' zullen gaan aanschouwen... ''Het nieuwe Haarlem Oost''... Bedankt voor het plaatsen van je bericht! Vond het interessant om te vernemen!

    Met vr.gr,

    RON.

    BeantwoordenVerwijderen