Zo was het toen... Haarlem Oost

______________________________________________________________________

De foto's in de berichten zijn meestal verkleind weergegeven.
Door op de foto te klikken kan dan een groter formaat foto worden bekeken.
______________________________________________________________________


vrijdag 8 april 2011

Pré Wonen bouwt verder


7 april 2011
Door: Jacqueline
Bron: Digitale Wijkkrant Haarlem-Oost
Tekst: Pré Wonen
Foto: Bep Uithol



Nadat aannemer Heddes failliet ging, lag een aantal bouwprojecten in Oost stil. Opdrachtgever Pré Wonen gaat nu door met ‘het nieuwe Heddes’ en hervat de werkzaamheden aan de Zuid-Oosterkerk, de Dyserinckstraat en de Haarlemse School.

Vanwege de belangrijke projecten die Pré Wonen in Haarlem door Heddes laat uitvoeren, formeerde de corporatie meteen na de aankondiging van het faillissement een crisisteam. Veel tijd is gestoken in het opstellen van waterdichte contracten en het onderhandelen met Heddes. Dit pakte positief uit. De contracten van vier grote projecten zijn allemaal onder dezelfde voorwaarden overgenomen en de werkzaamheden zijn weer opgepakt.

Bouwbedrijf Ballast Nedam N.V. heeft Heddes Bouw & Ontwikkeling overgenomen. Het nieuwe Heddes Bouw & Ontwikkeling gaat als zelfstandige werkmaatschappij verder vanuit de al bestaande vestiging in Hoorn. Een groot deel van de medewerkers gaat mee naar het nieuwe bedrijf.

Alle projecten zijn terug te vinden op www.prewonen.nl.


________________________________________

Bep

De restauratie van de Zuid Oosterkerk blijft gewoon in handen van Vios bouw uit Amsterdam.Toevallig heb ik vanmorgen een gesprek met de aannemer/uitvoerder Theo Kroese gehad en zowel binnen als buiten foto’s gemaakt.Na het weekend wil ik hier over een verslag maken en vragen of het geplaatst kan worden met o.a.wanneer het klaar is en wat de evt.nieuwe bestemming is. Groetjes,Bep


Geen opmerkingen:

Een reactie posten